Applicaties

De toekomst van Additive Manufacturing (AM) is kleurrijk. De 3D Polyjet technologie van Mimaki creëert exceptioneel mooie objecten. Ontdek wat u hier allemaal mee kunt creëren.

Visuele prototypering en product ontwikkeling

Rapid prototyping is de nieuwe standaard in product ontwikkeling. Met de 3D Full Colour 3D technologie van Mimaki kunnen de meest complexe designs snel en gedetailleerd worden weergegeven. Het produceren van een prototype van een uiteindelijk product was nog niet eerder zo realistisch. De combinatie van full colour, witte en transparante inkten brengt uw product op realistische manier tot leven. De transparante hars laag kan worden gepolijst tot glasachtig eindresultaat. Met IIC profilering voor exacte kleurmatch. Eindeloze geometrische mogelijkheden doormiddel van het wateroplosbaar support materiaal. 

Rapid prototyping

Functional prototyping

Product packaging

Consumenten goederen

Aerospace

Automotive

Speelgoed industrie

Entertainment Industrie

De entertainmentindustrie heeft zijn weg naar Full Colour 3D printen gevonden. De Mimaki Full Colour 3D printer maakt het mogelijk om characters en figurings met exceptioneel hoge mate van detaillering te printen. Met 10 miljoen kleuren kunnen exacte kleur-matching mogelijk.  

Pre-visualisatie

Figurines

Kleurmatching

Architectuur

Ruimte schepen

Character design

Set ontwerp en decor

Speciale make-up effecten

Toneel en set-constructies

Marketing en reclame

Medische modellen

De Mimaki Full Colour 3D technologie is uiterst geschrikt voor het printen van zeer gedetailleerde en hoogwaardige medische modellen. Of het nu gaat om medisch onderzoek, educatie, prototypen of het visueel voorbereiden op een operatie, met de technologie van Mimaki hebt u dit te realiseren. Door het gebruik van een transparante inkt is de binnenkant van een lichaam goed weer te geven.

Operatie visualisatie

Medische educatie en training

Medische gereedschappen en prototypen

Medisch onderzoek

Architecteur

Met de 3D Full Colour technologie van Mimaki kunt u hoog gedetailleerde prints voor het maken van architectonische en bouwkundige schaalmodellen. De hoogste kwaliteit kleurenprint maak fijne detaillering mogelijk en door het wateroplosbaar support materiaal zijn zeer complexe geometrische objecten eenvoudig te realiseren. Deze technologie leent zich ook goed voor het creëren van GIS (Geographic Information System) Mapping of Landschap modellering.

Landscapes and Maps

Objects and figurines

Life-like structures

3D Kunst en Musea modellering

Met uiterste precisie kunnen zeer kleine objecten geprint worden. De combinatie van full colour, witte en transparante inkten brengt uw product op realistische manier tot leven. Van het creëren van designer kunst tot het realiseren van educatieve voorbeeld modellen voor musea. De 3D Full Colour technologie maakt het mogelijk.

3D textures

Details

Organic structures