3DMIX Service

Ondersteuning bij uw aankoop

Wanneer u bij ons een printer koopt ontvangt u optimale ondersteuning. Wij bieden kundig advies bij de aanschaf, waaronder advies en uitleg over Additive Manufacturing, de printtechnologieën, toepassingen en applicaties. Middels productdemonstraties en sampleprints kijken we naar de juiste oplossing.

Ook na de aanschaf bent u bij 3DMIX in goede handen. Ons technisch service team verzorgd de volledige installatie, training en onderhoud van uw printer. En onze Customer Support en Finance afdeling staat uw graag bij met de after sales. Wij werken samen het de beste fabrikanten en hebben kwaliteit en productiviteit hoog in het vaandel staan.

3DMIX Support

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van printeronderhoud naar software trainingen tot aan uitgebreide supportservices en diensten.

Installation

De installatie en afstelling van de printer is een belangrijk startpunt. Onze technisch service team zorgt dat dit goed en conform de afspraken verloopt.

Training

Wij bieden on-site training voor het gebruik van zowel de printer als de software. Ook bieden wij applicatie georiënteerde trainingen via onze Academie.

Eigen serviceteam

Ons eigen technisch serviceteam is goed getraind en heeft veel ervaring. Middels onze servicecontracten bent u verzekerd van vakkundige en tijdige support.

Eigen serviceteam

Wij beschikken over een eigen serviceteam met goed opgeleide en ervaren field engineers. Deze technische buitendienst medewerkers rijden met een basisvoorraad onderdelen rond en hebben een landelijke dekking. Naast de installaties van nieuwe printers en het verzorgen van on-site opleiding, kunnen zij ter plaatse nagenoeg alle problemen oplossen. Om de meeste problemen af te vangen is preventieve onderhoud van belang. Dit bieden wij middels een onze SLAs.

Danny Damen

Hoofd Technische Dienst

Robert van Kaam

Field Engineer

Michel Hurkmans

Field Engineer

Richard Hendrickx

Servicedesk/ Applicatie Engineer

Floris Dul

Field Engineer

Edwin v/d Bogert

Field Engineer

Remco Spit

Field Engineer

Ive Reekmans

Field Engineer (BE)

Willem-Jan Verhoeven

Planning/ Operations

Storing?

Heeft uw machine onverwachts een storing en wilt u direct contact om het probleem z.s.m. op te lossen? Dan kunt u ons bereiken op onze supportlijn:

+31(0)76 820 08 38

[email protected]

Neem contact op

Online support

Onze serviceafdeling kan sommige softwarematige problemen vanop afstand verhelpen. Hiervoor maken we gebruik van de Teamviewer software die ons toelaat mits uw goedkeuring uw pc van op afstand over te nemen. Hiervoor dient u een tool te installeren die u via volgende link kan downloaden.