3DMIX is de afdeling binnen Dimix die zich bezighoudt met de ontwikkeling en levering van industriële 3D printapparatuur en Robotiseringsoplossingen om printprocessen te verbeteren

Zakelijke trends

De printwereld veranderd momenteel in rap tempo. Doormiddel van Additive Manufacturing en Robotisering ziet de printfabriek van de toekomst er anders uitzien. Om onze klanten hieromtrent te kunnen adviseren is 3DMIX ontstaan. 3DMIX staat aan het front van deze transformatie en nemen u graag mee in dit kleurrijke proces!

Additive Manufacturing

Additive Manufacturing (AM) is momenteel veel terrein aan het winnen in de maakindustrie. Met de combinatie van onze kennis in colour management en de full colour 3D printers van Mimaki laten wij u graag de mogelijkheden zien die deze technologie bieden.

Robotisering

Ook nemen wij u graag mee in de ontwikkeling van “de printfabriek van de toekomst”. Doormiddel van robotisering en automatisering van printproductieprocessen kunnen deze worden verbeterd. Van het verminderen van de productiedoorlooptijden, foutproductie en onderhoudskosten tot het verbeteren van de Overal Equiptment Effectiveness (OEE), planning van een printerpark en een betere samenwerking in de supply chain.

Onderdeel van DIMIX

3DMIX is een onderdeel van Dimix. Dimix is al ruim 10 jaar actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen. 

Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix.

Ontmoet het team

Lars Vreeke

Directeur – Eigenaar

Bart Greebe

Sales Manager 3DMIX

Madelon Thijs

Marketing Manager

Kernwaarden

Door middel van een uitstekende service, een berg aan kennis en een no-nonsense aanpak helpen we onze klanten.

Kennis

Doordat wij vele specialisten in huis hebben kunnen we u optimaal adviseren over onze producten. Dit doen we natuurlijk tijdens een persoonlijk gesprek, telefonisch, maar ook middels demo’s en inspiratiedagen. Wij delen graag onze kennis van onze (3D-)machines, sample voorbeelden, software en andere onderwerpen met u. Of het nu gaat om het beste uit uw materiaal te halen, nieuwe markten te ontdekken of gave toepassingen te maken.

Service

Als klant van 3DMIX kunt u – naast kwalitatieve producten – rekenen op een hoog serviceniveau. Met een groot team van technisch specialisten in huis, staan wij u bij met vragen rondom apparatuur en lossen we storingen op en bieden wij adequate ondersteuning bij een storing. Als dit telefonisch niet lukt, bezoeken we u graag on-site. Meer over onze service vindt u hier.

Persoonlijk

Klanten typeren ons als een bedrijf met no-nonsense aanpak. We zijn dynamische onderneming en groeien hard, toch staat de persoonlijke benadering bovenaan.
We streven naar langdurige relaties, uiteraard met klanten, maar ook met onze leveranciers en medewerkers. Met vele van onze klanten, leveranciers & medewerkers gaan de relaties terug tot de jaren 90 van de vorige eeuw.

Door klanten & leveranciers goed te kennen kunnen we optimaal adviseren en ervoor zorgen dat de geleverde producten en diensten leiden tot de gewenste resultaten en daarmee voldoen aan de verwachtingen.

Download leveringsvoorwaarden

Neem contact op

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]